van der Donk Group

De van der Donk Group is ontstaan uit van der Donk Beveiliging en bestaat tegenwoordig uit een viertal beveiligingsbedrijven die hoofdzakelijk opereren vanuit Rosmalen. In de loop der tijd zijn door een aantal overnames de bedrijven van der Donk Beveiliging, Round Security Solutions, Meleca Beveiligingen, en BBN Techniek samengevoegd tot de van der Donk Group.

De van der Donk Group realiseert alarm-, camerabewaking-, toegangsregulering-, telecom- en brandmeldsystemen van hoogwaardige kwaliteit door heel Nederland.

Van der Donk Beveiliging

Van der Donk Beveiliging B.V. is een hecht familiebedrijf en al ruim 30 jaar een vertrouwde naam. Niet alleen in Noord-Brabant, maar inmiddels in heel Nederland. Het bedrijf ontstond in [jaartal], als dochteronderneming van Bert van der Donk Kabelwerken. In 1995 ging Van der Donk Beveiliging zelfstandig verder en al in dat eerste jaar werd de eerste bedrijfsovername gerealiseerd. De verdere uitbreiding van het bedrijf voltrok zich in de jaren die volgden in sneltreinvaart; in totaal werden circa 15 bedrijfsovernames gerealiseerd.

Bezoek website

Round Security Solutions

Round Security Solutions B.V. is een beveiligingsbedrijf dat in 2006 is opgericht. Het bedrijf is ondertussen een vertrouwde naam in de installatiewereld en levert en installeert voor diverse elektro installateurs inbraak-, brandmeld-, CCTV- en toegangscontrolesystemen. Niet alleen in Noord-Brabant, maar inmiddels in heel Nederland zijn diverse panden door de vakkundige mensen van Round Security Solutions van hoogwaardige beveiligingssystemen voorzien. Het bedrijf is in 2009 onderdeel geworden van de van der Donk Group waardoor het bedrijf gefaciliteerd werd met een aantal extra collega’s en de kennis en kunde van de zusterbedrijven binnen de groep. Hierdoor konden steeds grotere projecten worden binnengehaald.

Bezoek website

Meleca Beveiligingen B.V.

Meleca Beveiligingen is lokaal beveiligingsbedrijf met een grote binding in de regio Tilburg. Na een periode van gestage groei, is het bedrijf in 2014 onderdeel geworden van de van der Donk Group.  Door de overname door de van der Donk Group is een stabiele partner in de regio Tilburg en Breda ontstaan omdat de van der Donk Group in de jaren daarvoor al de relaties van ETB van Haagen in Breda had overgenomen. Het bedrijf levert en installeert met name in de regio Tilburg, Breda voor diverse gewaardeerde relaties inbraak-, brandmeld-, CCTV- en toegangscontrolesystemen.

Bezoek website

BBN Techniek

BBN Techniek is een beveiligingsbedrijf met een grote historie in de regio Geldrop. Na een tumultueuze periode met verschillende directiewisselingen is het bedrijf in 2015 onderdeel geworden van de van der Donk Group.  Door de overname door de van der Donk Group is een periode ontstaan van stabilisering en wederopbouw van het relatiebestand, dat in de jaren daarvoor zorgvuldig is opgebouwd. Het bedrijf levert en installeert voor diverse gerenommeerde relaties inbraak-, brandmeld-, CCTV- en toegangscontrolesystemen. Niet alleen in de regio, maar inmiddels steeds meer ook daarbuiten. Door de extra support en expertise van de bedrijven onder de van der Donk Group kunnen steeds meer panden door de mensen van BBN Techniek van hoogwaardige beveiligingssystemen worden voorzien.

Bezoek website