Round Security

Round Security Solutions is de specialist op het gebied van innovatieve beveiligingsconcepten. Wij leveren en installeren niet alleen eersteklas beveiligingsproducten, maar wij leveren ook services, certificering en begeleiding. Wij vinden het belangrijk om samen met onze klanten na te denken over de optimale mix van producten en diensten waarmee een maximum aan veiligheid kan worden gegarandeerd.

Onze specialisten hebben vele jaren ervaring in de beveiligingsbranche, en weten als geen ander dat elk te beveiligen object uniek is, en dus om een unieke aanpak vraagt. Zij kruipen in de huid van de opdrachtgever en nemen de tijd om de juiste vragen te stellen. Op basis van de verworven kennis en inzichten krijgt u een pasklaar voorstel aangeboden, uiteraard toegesneden op uw budget.

Na het installeren van de beveiligingssystemen houden onze werkzaamheden niet op. Round Security Solutions biedt u de mogelijkheid om uw installatie de zorg te geven die het nodig heeft. Regelmatige controle van alle systemen biedt u de permanente zekerheid van optimale en betrouwbare systemen.

Daarom kunnen wij met recht zeggen: Beveiligen, onze zorg!

Interesse?


* = Verplichte velden
naam *
bedrijf
telefoonnummer
e-mailadres *
uw vraag